Betongarbetare/Blandarmaskinist

Betongarbetare/Blandarmaskinist

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten ingår i Finja Prefab som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö.
Allt efter våra kunders behov och önskemål.

Vi söker nu betongarbetare/blandarmaskinist till vår fabrik i Bollebygd som huvudsakligen ska arbeta i vår betongblandarstation.

Som betongarbetare på vår betongblandarstation ingår du i ett team om två som förbereder och blandar olika typer av betong. Du övervakar och styr processen samt ansvarar för att betongen har rätt kvalitet.
Du genomför också provtagningar, beställer material och reservdelar samt underhåller blandarstationen. Arbetet innehåller ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Bakgrund och egenskaper:
Vi vill att du har minst ett par års praktisk erfarenhet inom Prefabproduktion samt gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion. Meriterande är om du har Betongklass 2.

För oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande.

Övrigt:
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken i Bollebygd.
Arbetstid: 6.30-15.30. Viss övertid kan förekomma.

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 30 oktober.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Daniel Lund, Fabriksansvarig i Bollebygd, på telefon 072 503 27 51.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja Prefab en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 7 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 550 anställda och omsätter en miljard kronor.