Betongarbetare Bollebygd

Betongarbetare Bollebygd

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten ingår i Finja Prefab som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål.

Vi söker nu betongarbetare till vår fabrik i Bollebygd.

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag som formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement, såsom
inner- och ytterväggar, enligt aktuella ritningar och kvalitetskrav. Arbetet innebär också att ständigt hålla god ordning på arbetsplatsen och att städa arbetsytorna.

Bakgrund och egenskaper:

För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion är det meriterande. Har du dessutom utbildning inom bygg eller kunskaper i ritningsläsning är det ett stort plus. Vi vill att du har körkort och tillgång till bil.

Övrigt:

Omfattning: Heltid.
Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Placering: Fabriken i Bollebygd.
Arbetstid: 6-15 (olika
arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2018.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Daniel Lund, Produktionsledare 010-455 20 84.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)