Jobba som kock hos oss!

Jobba som kock hos oss!

Om arbetsplatsen
Unga, expansiva Bollebygd är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Kommunen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. I Bollebygd bor knappt 10 000 invånare. Endast 30 minuter från Göteborg, Borås och Alingsås ligger Bollebygd geografiskt bra till. Kommunen har ett rikt friluftsliv med skidbacke, vackra vandringsleder och golfbana i herrgårdsmiljö. Bollebygd har välutvecklade verksamheter med bra kvalitet och ett rikt näringsliv med över 1000 företagare. Läs gärna mer på bollebygd.se I kommunen är vi cirka 650 medarbetare och vi har några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god vård och omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel. Måltidsverksamheten i Bollebygds kommun är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen och enhetens medarbetare finns på kommunens skolor, förskolor och äldreboende. Verksamheten består av sex tillagningskök där vi dagligen lagar 2000 lunchportioner till skola, förskola samt äldreomsorg. Inom våra förskolelokaler finns även fem mottagningskök. Våra tillagningskök är sedan 2017 KRAV-certifierade, vilket vi är mycket stolta över. Är du intresserad av ett givande, utvecklande och utmanande arbete är detta arbetsplatsen för dig. Du erbjuds kompetensutveckling inom yrkesområdet och goda möjligheter att växa i yrkesrollen utifrån dina egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är utbildad kock och som vill anta den roliga och utvecklande utmaningen att arbeta vårt största kök, Krokdal/Bollebygdskolans kök, där vi dagligen tillagar ca 1 000 portioner. Vi tillagar och serverar mat till barn i förskolor, Bollebygdskolan f-9 samt till pedagoger och övrig personal. Som kock hos oss lagar du mat med fina råvaror. Med god kunskap om mat och matlagning lagar du god mat tillsammans med övriga medarbetare i köket. Tillsammans erbjuder vi hög service och kvalitet till våra kunder, vilket bl.a. innebär näringsriktig, god och säker mat samt ett gott bemötande. Vi arbetar aktivt med att ha nöjda matgäster och minska vårt matsvinn.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att planera och tillaga specialkost och har goda kunskaper om livsmedelshygien, näringslära och specialkost. Det är meriterande om du har kunskap kring klimatsmart mat. Du behöver även ha god datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Som person är du flexibel, stresstålig samt trivs med att arbeta tillsammans med människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker löpande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Therese Lindh
Telefon 0734 64 7107
Område Bollebygd
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (3 dagar kvar)