Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Sales Director till Zeppelin Mining

Ansök nu

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Vill du ha chans att få utvecklas internt i ett bolag med goda framtidsutsikter? Då ska du jobba hos oss!

Vi erbjuder dig:

* Ett roligt jobb där du får arbeta med ett av världens starkaste varumärken.

* Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

* Härliga och kompetenta kollegor.

* En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.

* Trygg och säker arbetsmiljö.

* Friskvårdsbidrag.

* Möjlighet till förskottssemester.

* Förmånliga försäkringar för dig och din familj.

* Förmånscyklar.

Ditt nya jobb

Som Sales Director på Zeppelin Sveriges affärsområde Mining ansvarar du för att driva och utveckla försäljningsorganisationen tillsammans med dina medarbetare. Ditt team består av maskinsäljare, produktchef och Customer Development Manager och tillsammans har ni ett löpande arbete att bygga och underhålla relationer samt skapa förtroende med både nuvarande och framtida kunder.

Du ansvarar för omvärldsbevakning inom Minings kundområde för att nå nya potentiella affärer och du är naturligt intresserad av att hålla dig uppdaterad och informerad om Caterpillars innevarande och kommande produkter inom segmentet Mining. Support och kunskap till våra kunder om teknikomställning en högaktuell uppgift.

Du ansvarar även för Minings försäljningsteams anbuds- och offertskrivning vid nya projekt eller produkter för att kunna erbjuda helhetslösningar för kundens produktion och där även erbjuda finansieringslösningar. En naturlig del är att utveckla och driva gemensamma strategier i hela försäljningsorganisation för att säkra kundlojalitet, lång- och kortsiktiga mål och leveranser.

Du rapporterar till General Manager och ingår i Zeppelin Minings ledningsgrupp. Placeringsort är Boden och du kommer att arbeta dagtid. Resande förekommer i tjänsten.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar;

We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Mångfald är en framgångsfaktor och hos oss arbetar vi ständigt med inkludering och jämställdhet.

Din erfarenhet

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik eller annan utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du ska ha en god teknisk förståelse och vi ser att du har erfarenhet av försäljning inom gruv- eller anläggningsbranschen.

Du har erfarenhet av projektledning och är van att arbeta med målsättning och uppföljning. Du bör ha erfarenhet av att ha verksamhets-, personal- och budgetansvar och arbetat med kvalitetsutveckling.

Du har inte några svårigheter att använda Office-paketet och du kan utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Vem är du?

Som person är du mål-, kostnads- och resultatmedveten. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att skapa och utveckla goda relationer med nya och befintliga kunder.

Du säkerställer, med kund i fokus, att din egen och enhetens leverans uppvisar gott affärsmannaskap.

Du är uthållig och har förmåga att variera ditt strategiska arbetssätt med detaljförståelse och fokusering.

I ditt ledarskap har du ett coachande förhållningsätt och är intresserad av att utveckla både dina medarbetare och dina kollegor. Du skapar delaktighet genom dialog och pekar ut riktningen genom att lyssna, återkoppla och följa upp medarbetarnas prestationer och beteenden.

Du är strukturerad och drivande samt har en förmåga att prioritera och du kan hantera en stor mängd och bredd av aktiviteter.

Låter detta som något för dig?

Skicka då din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas vi ses!

Har du frågor eller vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte på att höra av dig till General Manager Magnus Zorn 076-843 12 29 eller HR Business Partner Annelie Lundkvist 072-500 25 56.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare