Hoppa till innehåll
Viacon AB logotyp

Teknisk säljare Geoteknik - Norrland

Viacon grundades 1986 och kombinerar idag mer än tre decenniers erfarenhet med dagens spjutspetsteknik och är en pionjär inom broar, kulvertar, geoteknik och dagvattenlösningar. Med ca 800 anställda och verksamhet i 19 länder erbjuder vi våra kunder en mängd distinkta toppmoderna lösningar som är pålitliga, långvariga och utformade för att möta utmaningarna i en föränderlig värld. Viacons lösningar stödjer både kunder och samhället i att nå viktiga och hållbara mål.

Viacon Groups olika lokala marknaders resurser inom teknik och innovation i kombination med gruppens övriga styrkor gör Viacon till ett självklart val för sina kunder.


Om rollen:
Nu söker vi en ny medarbetare som skall arbeta som teknisk säljare inom affärsområdet Geoteknik i Norrland.

Våra lösningar sträcker sig från markförstärkning, grundvattenskydd, tätskiktsmaterial till deponier och dammar och mycket mer. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar och produkter som involverar geotextil, geonät, geomembran, gabioner, stödmurar med mera. I rollen kommer du att ta ansvar för och bidra till att hela affären följer företagets uppsatta strategier och målsättningar. Läs mer på GeoTechnical Solutions - Viacon AB

Du kommer arbeta fram tekniska lösningar och förslag att presentera i mötet med beställare, projektörer och kunder. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med Viacons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden.

Arbetsuppgifter:
  • I rollen som säljare samarbetar du med våra kunder med fokus på teknik, hållbarhet och affärsmässighet.
  • Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i affären.
  • Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men också innefatta kontinuerlig kontakt och dialog med projektörer och kunder för uppföljning samt arbete med nya hållbara tekniska lösningar.
  • Aktivt arbeta med att bevara och utveckla ett kontaktnät hos nya och befintliga konsulter som är verksamma inom samhällsutveckling, entreprenad och bygg.
  • Deltaga i arbetet med strategi, budgetarbete samt produktsortiment inom affärsområdet Geoteknik.
  • Samarbeta inom utförandeprojekt med vår entreprenadavdelning.
Din bakgrund:
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom teknisk försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenad eller bygg- och anläggningsbranschen, eller likvärdig erfarenhet.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ samt van vid många kontaktytor. Du tycker om problemlösning och är en analytisk och strukturerad person. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål. Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. Du har kunskaper i AMA. Körkort är ett krav.

Resor i tjänsten förekommer.

Du erbjuds:
Ett arbete med frihet under ansvar som du kan kombinera med distansarbete eller på något av våra kontor med dina kollegor. Du kommer att ha en betydelsefull roll i ett bolag med tempo och fokus på hållbara lösningar samt kollegor i hela Europa. Det finns goda karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare