Hoppa till innehåll
Teknisk Fastighetsservice i Norrland Aktiebolag logotyp

Serviceelektriker till Teknisk Fastighetsservice

Ansök nu
Elektriker till Teknisk Fastighetsservice i Boden

Lernia Bemanning & Rekrytering söker i samarbete med Teknisk Fastighetsservice en serviceelektriker till Boden.

Det är en direktrekrytering och du blir anställd av Teknisk Fastighetsservice.

Är du utbildad elektriker och söker nya utmaningar? Vi söker dig som är en erfaren elektriker. Är du intresserad av att arbeta i ett expansivt bolag där du får möjlighet att utvecklas? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceelektriker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fält. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ombyggnationer el samt styr- och reglerteknik. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.
  • Servicearbete inom el, styr- & reglerteknik
  • Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
  • Daglig kontakt med våra kunder
Kvalifikationer

För att trivas i rollen som serviceelektriker hos oss tror vi att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder samt har ett intresse för automation. Slutligen trivs du att vara en del av ett lag där vardagen präglas av ordning och reda, tydlighet och trivsel.

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet:
  • Arbetslivserfarenhet som serviceelektriker
  • ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i både tal & skrift
  • Har du kunskap om programmering inom KNX, PLC eller DUC ser vi det som meriterande.
I rollen som serviceelektriker ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringsåtgärder för våra kunder.

Om anställningen

Placeringsort: Boden

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Arbetstid: Måndag till fredag 7.00-16.00

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson sara.jonsson2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Teknisk Fastighetsservice är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industrin, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler.

Oavsett bransch är en funktionell fastighet en av de viktigaste förutsättningarna för att verksamheten ska fungera fullt ut och vara lönsam.

Teknisk Fastighetsservice AB finns idag på 16 orter i Norrland med huvudkontor i Sundsvall och idag arbetar ca 200 personer inom bolaget.

Bolaget är i en expansiv fas och söker nu kompetens som vill vara med på en utvecklingsresa där det finns goda möjligheter att utvecklas. Du får arbeta i ett familjeföretag med korta beslutsvägar där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare