Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

VA- Ingenjör till Boden kommuns Utveckling och Stödenhet

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Boden växer! Är du erfaren VA- Ingenjör redo för ett viktigt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Om arbetsplatsen
Boden ligger i hjärtat av en extremt etableringsintensiv region och är en viktig del i den gröna globala samhällsomställningen. Här satsas på en integrerad produktionsanläggning av grönt stål och strax intill byggs parallellt världens, förmodligen, största produktionsenhet av vätgas. I Boden bygger vi framtidens samhälle, med hållbara lösningar i fokus för såväl miljö och människor som företag och tillväxt. Boden är platsen för dig som vill bidra till satsningar kring vår tids största utmaningar och som vill lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla. Här tänker vi smart när vi får chansen att bygga något nytt, hållbart och smått unikt.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Välkommen att bli en del i vårt team som jobbar med hållbart samhällsbyggande.

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden har gått igenom en kraftig förändring från sjukvårds- och militärstad till ett mer differentierat näringsliv. Nu är det en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. Självklart finns försvaret kvar och utvecklas i Sveriges militära utbildningscentrum. Men även andra branscher ökar i betydelse. Miljö är ett av Bodens kännetecken.

Samhällsbyggnadsförvaltningen ska med framåtanda tillgängliggöra, underhålla, förvalta och utveckla kommunens fysiska miljö, infrastruktur och transporter. Förvaltningen arbete genomsyras av samarbete, helhetssyn och effektivt resursutnyttjande. Genom god planering bidrar förvaltningen till en attraktiv livsmiljö som är långsiktigt hållbar ur såväl ekologiskt som social och ekonomisk synpunkt.

Men allt är inte arbete. En rik fritid värdesätts av allt fler. Du har nära till bra skidbackar likväl som till Luleå skärgård och ett bra kulturutbud. Har du ett intresse så har Boden olika föreningar. I Boden finns ett bra utbud av skolor med olika profiler. Och det bästa av allt, du kan bo bra till vettiga priser oavsett om du väljer villa eller lägenhet. Läs mer på www.boden.se

Boden kommun står inför spännande utmaningar med stora investeringar inom såväl Infra, VA, gator och kommunala fastigheter. Vi behöver därför förstärka vårt kompetenta gäng genom att rekrytera en VA- ingenjör med erfarenhet av utredning och projektering.
Avdelningen för Vatten, Avlopp och Avfall (VAA) består av fyra enheter; Utveckling och Stöd, VA/Drift/Biogas, Avfall/Kundtjänst och Savo/Återvinningsmarknad.
Vi på Utveckling och Stödenheten ansvarar för utredning och planering av VAA- avdelningens befintliga och framtida anläggningar. Vi söker nu ytterligare en VA-ingenjör till vår enhet.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik där du arbetat självständigt med utförande av VA-utredningar. Vi ser gärna att du har examen som civil- eller högskoleingenjör inom väg- och vattenbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du annan eftergymnasial utbildning inom väg- och vattenbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och arbetslivserfarenhet av VA-teknik, kan detta väga upp i urvalet. Vi förutsätter att du har god datavana och b-körkortbehörighet.

Som person är du lätt att samarbeta med, du tar ansvar, är noggrann i ditt arbetssätt och har god initiativförmåga.

Har du rätt kvalifikationer och vill ha ett utvecklande arbete hos oss, är du hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag! Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Femke Golverdingen via e-post: femke.golverdingen@studentconsulting.com.

Fackförening bodens.lokalforening@akademssr.se och vision visionboden@fv.vision.se (visionboden@fv.vision.se)
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Boden
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Pajala
Industri & Anläggning
Företagslogga