Textilia söker underhållstekniker (Mekaniker/ Elektriker)

Textilia söker underhållstekniker (Mekaniker/ Elektriker)

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar. Vill du vara en del av vårat viktiga arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år. Textilia i Boden söker nu två drivna och självständiga underhållstekniker inom mek och el. Du kommer bland annat att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning och fastighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Boden men visstid (tidigare provanställning) kan tillämpas till en början. Arbetet innebär skiftgång.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Utföra förebyggande underhåll
- Utföra avhjälpande underhåll
- Felsöka både inom mek och el Inspektera maskiner/fastighet för att i tidigt skede upptäcka brister
- I samarbete med ditt team arbeta för att produktionsstörningar hålls på en låg nivå förbättringsarbete
- Annat förekommande arbete

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen.

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig och är van att arbeta under högt tempo och med flera bollar i luften. Dessutom är du nyfiken och tekniskt intresserad. Du är medveten om att förebyggande underhåll och förbättringsarbeten av våra produktionslinjer i nära samarbete med produktionspersonal ger bra arbetsmiljö och kvalitet i alla led. Därför är du extra noga med att leverera hög servicegrad och hög tillgänglighet när behovet av dina tjänster är som störst.

Erfarenhet och utbildning
Du har minst gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet med inriktning mot el eller mek, eller båda delarna. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och öppensinnad. Med ett teamorienterat sinne är du en uppskattad lagkamrat som trivs lika bra att arbeta på egen hand som i grupp. Det är viktigt att du har förmågan att uttrycka dig själv både i tal och skrift på svenska och kan ta till dig instruktioner och annan information som är viktig för att kunna utföra arbetet. Meriterande är om du har CE körkort då vi även har egen logistikverksamhet.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, tveka därför inte. Sök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Linda Vallerström via mail på linda.vallerstrom@studentconsulting.com.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se