Jobbar du inom restaurang och vill dryga ut dina timmar?

Jobbar du inom restaurang och vill dryga ut dina timmar?

Har du idag ett arbete inom restaurang men vill utöka din arbetstid, eller arbeta dagtid inom förskole- och skolkök? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Kanske har du ett arbete inom restaurang på deltid och vill utöka dina arbetstimmar. Kanske har du ett arbete som är förlagt kvällar och helger men vill arbeta dagtid, måndag till fredag. Eller har utbildning, erfarenhet eller kunskap inom yrkena köksbiträde eller kock/kokerska.
Vi erbjuder ett flexibelt arbete de dagar som du har möjlighet att arbeta men även hel/deltid.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult till Bodens kommun.

Detta söker vi:

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga samt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Eftersom arbetet är förlagt i hela Bodens kommun är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

För denna tjänst krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister som är mot förskola/skola. Att få ett utdrag kan ta cirka två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Detta gör du via polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om detta låter intressant så sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Sökord: Kock, Kockerska, Köksbiträde, Restaurang, Storhushåll

Sökord: Kock, Kockerska, Köksbiträde, Restaurang, Storhushåll
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se