Hemtjänstpersonal till Bodens kommun

Hemtjänstpersonal till Bodens kommun

Är du undersköterska, vårdbiträde eller har ett intresse av att arbeta med människor? Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då behöver vi dig till hemtjänsten i Boden!

Information om uppdraget:

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Dina arbetsuppgifter är att ge vård och omsorg till personer i behov av stöd och hjälp med ex personlig hygien, av- och påklädning, aktivering och social dokumentation. Medicinska arbetsuppgifter kan förekomma och ges på delegation av medicinskt ansvarig personal efter genomgången internutbildning. Du arbetar med individens behov i centrum och har brukaren i fokus.

Vi behöver dig som kan gå heltid på vikariat med start 10/1 (eller så snart som möjligt) fram tom 22/6. Vi söker även dig som har annan huvudsaklig sysselsättning eller studier på minst 50% och vill jobba extra vid behov.

Detta söker vi:

Du har gått Vård- och omsorgsprogrammet, vårdbiträdesutbildning eller har intresse av att arbeta med människor.

Du är trygg i att dokumentera i och använda olika system som behövs i arbetet. Du bör behärska det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse, då det innebär kontakt med brukare, anhöriga, dokumentation och inläsning av information som berör arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Detta är en bemanning och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bodens kommun. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef Veronica Nylund via mail veronica.nylund@studentconsulting.com.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se