Säkerhetskonsult Boden

Säkerhetskonsult Boden

Motiveras du av daglig kundkontakt? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en någorlunda händig person som gillar försäljning?
Då är rollen som Säkerhetskonsult något för dig! På Sector Alarm kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera!

Hur ser din nya roll som Säkerhetskonsult ut?

Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem.
Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till inbokade kunder runt om i Boden med omnejd.

Som Säkerhetskonsult:
  • Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras individuella behov.
  • Gör du en behovsanalys samt arbetar med rådgivning och merförsäljning.
  • Installerar larmet och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda.
  • Ger du service och uppdaterar befintliga larm.
  • Har du ansvar för underhåll av servicebilen och har koll på lagersaldot i bilen genom inventering.
Vi erbjuder frihet under ansvar och erbjuder även möjligheten att själv påverka din lön – riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen. I början av din tid hos oss får du gå igenom en gedigen introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför din roll och de arbetsuppgifter du ska utföra. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning tillsammans med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.

Vem söker vi efter?

Du är en nyfiken person som gillar att finna lösningar! Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och du vågar utmana dig själv. Framförallt sätter du kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång.

I rollen som Säkerhetskonsult får du möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, så är det bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla fyra grundkrav: B-körkort (manuell växellåda), prickfri i polisens belastningsregister, behärska svenska språket flytande i både tal och skrift samt vara tillgänglig för tjänsteresor, cirka en gång i månaden, i en vecka i sträck.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – vi skapar säkrare hem och satsar på din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering i Boden med omnejd. Sex månaders provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jesper Borg på 073 370 32 67 alternativt jesper.borg@sectoralarm.se

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Telefon 031-809530
Område Boden
Yrkesroll Försäljning, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.