Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Petterssons charkuteri söker medarbetare!

Ansök nu
Vill du arbeta med livsmedel och söker ett roligt och givande arbete? Vi söker just nu en medarbetare till Petterssons charkuteri i Boden. Hos Petterssons charkuteri kommer du att arbeta med att tillverka livsmedel tillsammans med ett fantastiskt team. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Petterssons charkuteri räkning en sommarvikarie. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Petterssons charkuteri under sommarperioden juni - augusti 2023. Uppdraget kommer inledningsvis pågå under sommaren, med god chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Petterssons charkuteris önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att producera Petterssons charkuteris produkter i fabriken i Boden.

Självklart får du inledningsvis en introduktion för att komma in i företaget och rollen på bästa möjliga vis. Du kommer arbeta måndag - fredag under dagtid.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Petterssons charkuteri. Du är en noggrann och praktisk person som gillar att ha många bollar i luften. Vidare kan du arbeta lika bra självständigt som i samarbete med andra.

START: Juni - augusti 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Boden
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja
Mer info
Kontaktperson
Ronja Lilja
Email
Område
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare