Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Infranord söker arbetsledare till maskinverkstad!

Ansök nu
Är du en driven ledare som vill inspirera och skapa framgångsrika team? Är du redo att ta steget mot en spännande framtidsbransch? Här är din möjlighet! Vi söker just nu en arbetsledare till Infranord och deras maskinverkstad i Boden. Hos Infranord erbjuds du en varierad vardag där du får möjligheten att leda och utveckla ett kompetent team. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Infranords räkning en arbetsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Infranord.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infranords önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du över att leda, planera och fördela arbetet för ditt team. Du jobbar nära underhållschefen och tillsammans ser ni till att nå målen genom effektiv planering och uppföljning. Du är en förebild som inspirerar och driver dina medarbetare mot framgång. Som arbetsledare har du personalansvar över medarbetarna i arbetsgruppen där du även ansvarar över arbetsmiljö och elsäkerhet.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer vara:
  • Verka för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
  • Rekrytering
  • Planera och följa upp verksamheten
  • Säkerställa kvalitet och måluppfyllnad i både produktion och kostnader
  • Vara den naturliga kontaktpunkten för interna och externa kunder
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av arbetsledning samt en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser även att du har erfarenhet från maskinverkstad eller liknande bransch.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infranord. Du är en noggrann person med stort säkerhetsfokus. Vidare ser vi att du är en inspirerande och ansvarstagande ledare som drivs av att utveckla teamet. För att lyckas i rollen är du en kommunikativ och flexibel person som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Boden
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ronja.lilja@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Ronja Lilja
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare