Säljare inom belysning till Luleå

Säljare inom belysning till Luleå

Brinner du för att leverera en god och effektiv service? Drivs du av att hitta rätt lösningar för dina kunder och samtidigt göra en bra affär? Just nu söker vi dig som är tekniskt lagd och som trivs att arbeta med växlande arbetsuppgifter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Optima Belysning & Teknik.

Om företaget

Optima Belysning & Teknik är en pålitlig partner för kompletta belysningslösningar med högkvalitativa produkter från välkända tillverkare och leverantörer. Optima Belysning är en grossistförsäljare av belysning, styrsystem och styrningar. Optima Belysning erbjuder en helhetstäckande service till sina kunder med allt från projektering, ljusberäkningar, introduktion inom styrsystem och i viss mån reparationer/kundanpassade produkter. Idag är Optima Belysning 3st anställda, och det finns stora möjligheter att vidareutvecklas!

Arbetsuppgifter

Som säljare arbetar du med försäljning, förfrågningar och teknisk rådgivning för Optima Belysning produkter och tjänster. Du bygger långsiktiga relationer med befintliga kunder som består av bland annat installatörer och fastighetsägare. Här möter du kunder både personligen och genom digitala kanaler där kunden inkommit med en förfrågning. Kundens problemställningar varierar i komplexitet och storlek, där du förväntas presentera anpassade lösningar som du tar fram genom ljusberäkningsprogram, cad- och illustrationsverktyg.

Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildas inom produkterna och systemen för att kunna möta och designa kundens förväntningar.

* Du agerar rådgivande i kundmöten kring produkter och tjänster
* Genom olika verktyg tar du fram specialanpassade lösningar utifrån kunds förfrågan
* Du möter kund både personligen och via digitala kanaler

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet inom försäljning, elkonsult, projektledare eller elektriker
* Tekniskt intresse
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt/systematiskt. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter igång. När du pratar med kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras problem. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning. Vi kommer under rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Boden
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.