Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Mekaniker till LKAB Mekaniska i Kiruna

Ansök nu

Har du teknisk bakgrund och vill utvecklas inom mekanik och hydraulik? LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig då det pågår en omfattande omställning i norra Sverige för framtidens gruvindustri med fokus på hållbarhet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LKAB Mekaniska.

Om företaget

LKAB Mekaniska är ett helägt dotterbolag till LKAB och vi finns i Kiruna och Malmberget. De spelar en viktig roll i LKAB:s tekniska och produktiva tillväxt och har gett dem kunder bland såväl lokala verkstads- och entreprenadföretag som större internationella företag.

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och de befinner sig mitt i en stark tillväxtfas. De har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. De arbetar även med helhetsprojekt där de är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. De finns på två verkstäder i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och en omsättning på cirka 330 MSEK.

Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker ingår du i en grupp som i huvudsak arbetar med service, underhåll och kontroller av hydrauliska utrustningar och komponenter. Arbetet utgår från verkstaden, MCV, inne på LKAB:s område även om stora delar av arbetet bedrivs direkt på plats vid LKAB:s anläggningar.

Du erbjuds en förmånlig skiftgång där du jobbar 7 dagar och är ledig 7 dagar. Du ingår i ett sammansvetsat team där alla arbetar tillsammans för att lösa uppkomna problem och arbetsuppgifter. En arbetsplats där personalen har stort inflytande att påverka och förändra sin arbetsplats. De erbjuder en ordnad introduktion och är duktiga på att komplettera med utbildningar vid behov. Du erbjuds möjligheten att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och stora företagets möjligheter. LKAB Mekaniska erbjuder del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Service och underhåll
* Lära dig mer inom hydrauliska utrustningar och komponenter
* Kontakt med kollegor, kunder och leverantörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieutbildning med inriktning industri eller liknande
* Erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande
* Erfarenhet inom el eller VVS är meriterande
* Kunskap inom hydraulik, pneumatik och smörjning är meriterande
* B-körkort

Som mekaniker har du i grunden ett stort tekniskt intresse och uppskattar att arbeta med andra. Som mekaniker har du flera kontaktytor och därför ställs krav på kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat tänk för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är flexibel och kan planera om utifrån behov och tar initiativ till dialog med andra då du inte kommer framåt i ditt arbete. Här är rollen för dig som vill lära dig mer inom mekanik/hydraulik och på sikt kunna ta nästa kliv i karriären och utmanas i en mer ledande position.

Förutom ditt genuina intresse för teknik så tycker du det är viktigt att ha kul på jobbet och vill ingå i ett team där man ser efter och hjälper varandra.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare