Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Kökssäljare Beijer Boden

Ansök nu

Beijer Boden söker nu en driven kökssäljare som tillsammans med övriga teamet ska leda filialen till fortsatt framgång. Beijer Boden söker dig som älskar utmaningar och att utveckla affären. Vill du vara med på en spännande resa? Brinner du för köksdesign och att hitta smarta och innovativa lösningar? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som kökssäljare verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ. Du arbetar med uppsökande bearbetning av nya och befintliga kunder. En huvuduppgift är att driva affärer till filialen i en starkt växande lokal marknad. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen bär du ansvar för köksförsäljningen, även att göra marknadsanalyser och identifiera nya kunder. Behovsanalyser och lojalitetsstärkande aktiviteter mot kund. Driva affärer till filialen. Vi är ett team och du hjälper till och bidrar till företagets och filialens ambitiösa mål.

Övriga uppgifter;

  • Identifiera införsäljande argument och agera relationsskapande, Uppföljning av nya kunder sett till behovsanalyser och agera relationsbevarande

  • Hantera hela processen av köksförsäljning. Från första mötet, eventuellt hembesök, till ritning, offert, orderläggning och efterbesiktning

  • Bemanning av kassa & butiksarbete ingår i tjänsten

  • Viss rådgivning i byggteknik och byggprocessen.

  • Dagligen planera, genomföra och följa upp försäljningen för definierade kunder (kundkorg)

Vem söker vi?

Vi söker vi dig som har erfarenhet från att driva affärer/projekt. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande. Du gillar ”att vinna” och driva lönsamma affärer. Som kökssäljare hos oss har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som servicekontoret erbjuder. I denna roll rapporterar du till butikschef och blir en del av ett härligt team. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och bra villkor.

Några ord från ansvarig chef:

Till vårt team söker vi en person med stort intresse för människor. Du gillar utmaningar och vill vara med på en extremt spännande resa i och med vad som händer i lokala marknaden. Du tycker sälj och design är kul. Du är lite ”vinnarskalle” och är bra på driva dig själv mot uppsatta mål. Du är en person som gillar att umgås med kund för att skapa relationer och stärka lojalitet för att göra bra affärer. Är du den personen är jag övertygad om att du kommer att trivas och fortsätta utvecklas hos oss.

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Henrik Enbom

henrik.enbom@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Boden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare