Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du vår nästa butikschef?

Om oss
Vill du jobba i en spännande bransch där personlig service är nyckeln till att göra våra kunder nöjda? Ojanperäs vision är att betjäna våra kunder på ett så smidigt sätt som möjligt, oavsett kundens förkunskaper om bilar. Eftersom det ligger i reservdelsbranschens natur att vara detaljkrävande så ger det våra medarbetare möjligheten att ständigt utvecklas.

Om dig
I stunden så söker vi en butikschef till vår verksamhet i Boden. Vi ser ett stort engagemang och en vilja att sätta sig in i våra processer som viktiga delar för att passa i vårt team.

Tjänsten kommer att innefatta alla bitar som ingår i att driva en butik. Några av de mest centrala är personalansvar och operativ drift samt försäljning och ett engagemang för att driva verksamheten framåt.

Ytterligare egenskaper och erfarenheter som vi ser som meriterande är:
  • Tidigare chefsroller och personalansvar
  • Ett driv att växa verksamheten och leverera hög kundservice
  • Flexibilitet att hantera föränderliga omständigheter
  • Erfarenhet av inköp
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning eller djupare förkunskaper om bilar så ser vi det som extra meriterande utan att vara ett krav.

Vi erbjuder:
  • Tillsvidare anställning
  • Bra stöd från erfarna kollegor som bekantar dig med våra processer
  • En stimulerande arbetsmiljö och möjligheter till utveckling

Vi ser att du som söker denna tjänst kommer att bli en viktig del i Ojanperäs framtid och tar stolthet i att hjälpa vår butik i Boden att fortsätta växa.

Om din ansökan
Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jacob.gustafsson@ojanpera.net märkt med "Jobbansökan butikschef".

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast 2024-03-31.

Liknande Jobb

Auto Ojanperä Bildelar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren