Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Maskinprojektör till Sweco i Norrbotten!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och forma anläggningar inom en samhällsviktig verksamhet? Vill du bidra till att framtidssäkra vatten- och avloppsanläggningar och jobba för en hållbar VA-försörjning? Vi på Academic Work söker nu i samarbete med Sweco en maskinprojektör till Norrbotten. Läs vidare och ansök idag!Om tjänsten

I rollen som maskinprojektör kommer du att arbeta med att projektera små och stora projekt för om- och nybyggnad av avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer. I arbetsuppgifterna ingår att, tillsammans med dina kollegor, Swecos kunder samt marknadens leverantörer, designa anläggningar med avseende på layout, funktion, rör och maskinell processutrustning.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga teknikdiscipliner såsom el, VVS, byggkonstruktion, arkitektur, etc. Som projektör/konstruktör får du möjlighet att vara med och designa framtidens anläggningar och följa projekt - från inledande problemställning, via framtagande av bygghandling, till färdig driftsatt VA-anläggning.

Du erbjuds:

 • Att ansvara för din egen planering och arbete i flera projekt samtidigt.
 • En flexibel arbetsplats där du kan styra dina dagar för att balansera arbete och fritid.
 • Möjlighet att utvecklas och växa inom just det område du är intresserad av.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos Sweco. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Design och utformning av om- och nybyggnad av vatten- och avloppsreningsverk och pumpstationer.
 • Projektering och modellering av rörsystem, maskininstallationer och utrustningar i 3D.
 • Upprätta maskinritningar, processcheman och tekniska beskrivningar.
 • Arbeta med kommunala kunder och vattenreningsverk.
 • Analysera skisser och välja maskiner som ska användas i reningsstegen, inklusive filter, pumpar och hydrauliska profiler av vattengångar.


Kvalifikationer
 • Har en civilingenjörsutbildning i maskinteknik.
 • Har erfarenhet av anläggningsdesign och att ha arbetat med maskin- och rörprojektering inom VA-processanläggningar, processindustri eller energiproduktionsanläggningar.
 • Har kunskap i AutoCad Plant 3D, PDMS/E3D, Inventor, Revit och/eller Tekla.
 • Har kunskap i programmering.
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då språket förekommer i det dagliga arbetet.
  För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Proaktiv och en teamplayer.
 • Drivkraft att bygga relationer med kollegor och kunder.
 • Anpassningsbar till förändringar och förmåga att förstå hur dessa påverkar arbetet.
 • Självgående, lättlärd och driven.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se