Zeppelin söker Mekaniker till vårt CRC

Zeppelin söker Mekaniker till vårt CRC

Ditt nya jobb

Som mekaniker i CRC får du möjligheten att arbeta i en av de modernaste anläggningarna i Europa. Du kommer arbeta med underhåll, felsökning och komponentrenovering på Caterpillars maskiner. Du ingår i ett team som tillsammans arbetar för att vår kund ska få den bästa servicen och bästa kvalitén.

Placeringsort är Boden och du kommer att arbeta dagtid.

Din erfarenhet

Du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller liknande, det är viktigt att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha kunskaper i engelska då felsökning och servicelitteratur är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. Du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Produktionschef, Jens Ström, 072-220 9712. Löpande urval och tillsättning av tjänsterna kan förekomma, så skicka in din ansökan nu! Sista ansökningsdag 2020-02-16.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.