Vill du arbeta extra som köksbiträde eller kock i Bodens kommun?

Vill du arbeta extra som köksbiträde eller kock i Bodens kommun?

Är du en flexibel, ansvarstagande och strukturerad person? Är du utbildad kock, ekonomibiträde och/eller har erfarenhet som köksbiträde och söker ett extrajobb?

Information om uppdraget:

Vi utökar just nu vår vikariepool och är i behov av ett antal medarbetare som vill jobba i förskole- och skolköken i Bodens kommun. Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning. Arbetet utförs främst på vardagar, men helgarbete förekommer också. Du bestämmer själv vilka dagar och tider som du vill/kan arbeta. Det är meriterande om du kan tänka dig att arbeta på förskola och/eller fritids utöver köken.
Du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till Bodens kommun som konsult.

Innan du blir anställd måste du visa upp ett godkänt belastningsregister utan anmärkningar. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer hem ett belastningsregister redan nu, eftersom det kan ta upp till två veckor innan du får hem det. Du beställer ditt belastningsregister genom följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad kock eller som har erfarenhet av arbete som ekonomi- eller köksbiträde. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor, det är därför viktigt att du trivs med att arbeta både ensam och i grupp. Då arbetsplatserna är förlagda runt om i Bodens kommun är det en fördel om du har bil och körkort, men det är inget krav.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte, sök redan idag då vi genomför urval och intervjuer löpande. Vid frågor kring tjänsten kontakta kundansvarig på uppdraget, Madeleine Forsbäck på 070-541 87 27.

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com