Vi söker kockar och köksbiträden till skolköket i Harads

Vi söker kockar och köksbiträden till skolköket i Harads

Är du utbildad kock/kokerska eller har erfarenhet som köksbiträde? Vi söker driven och samarbetsvillig personal till Harads skolkök .

Information om uppdraget:

Vi söker i första hand utbildade kockar/kokerskor till Harads skolkök, men även erfarna köksbiträden. Har du kanske arbetat i restaurangbranschen och är nyfiken på hur det fungerar i skolköken? Då kan detta vara ett arbete för dig!

Vi söker främst de som kan arbeta som timvikarie till Harads skolkök, det kan även förekomma andra kök om behovet finns. Eftersom arbetsplatsen är förlagd i Harads och det kan förekomma pass på andra kök så är det en fördel med körkort och tillgång till bil.

Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera tjänsten i kök med att jobba på förskola, fritids eller skola för att vi ska kunna tillsätta vikarier där behovet är som störst.
Vi erbjuder ett varierande och stimulerande jobb i skolkök.
Ensamarbete kan förekomma på helgerna då mat tillagas till äldreomsorgen.
Vi erbjuder i första hand en timanställning för att kunna tillsätta behoven i Harads.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer.

Detta söker vi:

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Vi ser gärna att du är utbildad kock. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor, det är därför viktigt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Tjänsten innefattar en del ekonomi i form av beräknande och inköp, därför är det meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom ekonomi.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Vi rekommenderar att du beställer ett sådant redan nu genom länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta som jobbet för dig? - Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com