Vi söker fler medarbetare till förskoleköken i Boden.

Vi söker fler medarbetare till förskoleköken i Boden.

Är du utbildad kock/kokerska och vill kombinera det med att jobba i förskola/fritids?

Information om uppdraget:

I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som kan arbeta som kock/kokerska i förskolekök samt vid behov arbeta i barngrupp på förskola och fritidshem. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid. Utifrån kundens behov kan arbetstiderna variera. Det är även en fördel med tillgång till egen bil då arbetsplatserna kan skifta.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till förskolor och skolor i Bodens kommun.

Detta söker vi:

Vi söker dig med utbildning och/eller några års erfarenhet inom matlagning till restaurang, skola eller liknande. Tjänsten innebär en del beräknande och inköp, så erfarenhet eller kunskap inom ekonomi värdesätts. Meriterande är även utbildning eller erfarenhet av arbete i förskola eller fritidshem. Du ska vara självgående då du delvis kommer arbeta ensam i köket. Det är också av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Madeleine A Forsbäck 070-5418727

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se