Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom förskola och skola i Boden!

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom förskola och skola i Boden!

Just nu söker vi fler engagerade personer som vill arbeta inom förskola och skola inom Bodens kommun. Brinner du för barn och unga, gillar pedagogik och vill hjälpa barn i deras utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete inom förskola, grundskola, gymnasieskola och fritidshem. Vi söker dig som är flexibel, engagerad och som drivs av att bidra till barnens utveckling. Det ses som positivt om du som söker tjänsten kan tänka dig att arbeta med barn och elever i alla åldrar. Arbetet innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag och du bör vara tillgänglig för arbete 2-5 vardagar per vecka.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta som konsult hos Boden kommun. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetet sker på skolor och förskolor i hela Bodens kommun.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du har en relevant utbildning. Du kanske har gått barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet, alternativt är förskole- eller lärarstudent och vill få praktisk erfarenhet. Även tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola/skola samt arbete med barn/ungdomar som har särskilda behov är meriterande, det är dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att passa i rollen som vikarie ska du som person vara stabil, empatisk och lugn. Det är viktigt att ge ett förtroendegivande intryck och därför bör du vara duktig på att bygga relationer med både barn och vuxna. Du bör även ha god samarbetsförmåga och en rak och tydlig kommunikation. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du kan tala och läsa svenska obehindrat.

För att arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Att få ett utdrag kan ta cirka två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Detta gör du på polisens hemsida genom länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Sökord: Skola, Förskola, Fritids, Elevassistent, Barnskötare

Sökord: Skola, Förskola, Fritids, Elevassistent, Barnskötare
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com