Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Björknäsgymnasiet i Boden!

Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Björknäsgymnasiet i Boden!

Vi söker dig som vill vikariera vid behov som gymnasielärare i Boden. Är du utbildad lärare, student, pensionär eller har du bred kompetens inom något av gymnasiets utbildningsområden. Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi utökar just nu vår vikariepool och är i behov av att anställa personer som vill vikariera inom olika ämnen på gymnasienivå. Som behovsanställd styr du själv vilka dagar och tider du vill arbeta. Det är en flexibel anställningsform som du utan problem kan kombinera med andra sysselsättningar. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid.

Vi söker dig som vill vikariera på något eller några av följande program:

Naturvetenskap
Teknik
Vård och omsorg
Bygg och anläggning
El och energi
Fordon och transport
Ekonomi
Estetiska
Restaurang och livsmedel
Samhällsvetenskap

Detta söker vi:

Utbildning och erfarenhet inom dessa utbildningsområden är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du besitter stor kunskap inom något eller några av ämnena. För att passa in i rollen som vikarierande gymnasielärare ska du vara lugn och stabil. Du är pedagogiskt lagd och ger ett förtroendegivande intryck. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och skicklig på att samarbeta med kollegor. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du visar upp ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer hem ett utdrag redan nu då det kan ta upp emot två veckor att få hem det. Du beställer ditt belastningsregister genom följande länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person för jobbet. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du väkommen att ta kontakt med kundansvarig på uppdraget Madeleine Forsbäck på 070-541 87 27, eller rekryterare Therese Isaksson på 072-214 53 29.

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com