Vi söker dig som vill arbeta som lärare i SO-ämnen på Brönjaskolan i Boden

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i SO-ämnen på Brönjaskolan i Boden

Är du utbildad lärare, student, pensionär eller har du bred kompetens inom samhällsorienterade ämnen. Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi har nu ett behov av en vikarierande lärare på Brönjaskolan i Bodens kommun.
Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Bodens kommun. Du får trygga anställningsvillkor, lön, försäkringar och förmåner via oss. Du har alltid en dedikerad chef att vända dig till vid frågor och funderingar.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, dagtid och är på heltid fram till mars 2023.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker är utbildad och har lärarbehörighet, är student, pensionär eller har du bred kompetens inom samhällsorienterade ämnen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du ger ett förtroendeingivande intryck. Du bör ha god samarbetsförmåga samt ha en rak och tydlig kommunikation.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig på uppdraget, Sandra Karlsson på sandra.karlsson@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Sökord: Skola, lärare, utbildning

Sökord: Skola, lärare, utbildning
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com