Mark- och planhandläggare till Bodens kommun

Mark- och planhandläggare till Bodens kommun

Har du erfarenhet av mark- och planfrågor? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Men allt är inte arbete. En rik fritid värdesätts av allt fler. Du har nära till bra skidbackar likväl som till Luleå skärgård och ett bra kulturutbud. Har du ett intresse så har Boden olika föreningar. I Boden finns ett bra utbud av skolor med olika profiler. Och det bästa av allt, du kan bo bra till vettiga priser oavsett om du väljer villa eller lägenhet. Läs mer på www.boden.se Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Samhällsbyggnadsförvaltningen ska med framåtanda tillgängliggöra, underhålla, förvalta och utveckla kommunens fysiska miljö, infrastruktur och transporter. Förvaltningen arbete genomsyras av samarbete, helhetssyn och effektivt resursutnyttjande. Genom god planering bidrar förvaltningen till en attraktiv livsmiljö som är långsiktigt hållbar ur såväl ekologiskt som social och ekonomisk synpunkt.

Bodens kommun står inför nya spännande utmaningar med bland annat tillskapandet av nya bostadsområden och verksamhetsområden för både industri och handel. Vi på Samhällsbyggnadsförvaltningen, Enheten fysisk planering har en viktig roll för att uppnå kommunens vision om 33 000 invånare till år 2030 och vi arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet. Enheten fysisk planering har 18 medarbetare som är uppdelat i två avdelningar, mark och plan och GIS/MBK. Enheten behöver förstärka sitt team med en mark- och planaadministratör som ska fungera som en länk i vår verksamhet.

Som mark- och planhandläggare ingår du i en arbetsgrupp på Enheten Fysisk planering som ansvarar för plan, mark och exploateringsfrågor. I tjänsten som handläggare kommer du att hantera många olika arbetsuppgifter kopplat till hela enhetens arbete, både självständigt och i samarbete med andra. Tillsammans med dina kollegor har du en viktig roll i enhetens administrativa processer och förväntas delta aktivt i arbetet med att utveckla verksamheten. Du kommer främst att arbeta med plan och exploateringsprocesserna, men andra arbetsuppgifter kommer att ingå.

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med kvalificerad administration för verksamheten så som post- och mailhantering, registrering av ärenden i handläggningssystem, dokumenthantering, arkivering och delgivning av beslut och handlingar och vara ett stöd för kollegorna inom enheten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad, förvaltningsrätt, plan- och bygglagen, fastighetsrätt, administration eller har av arbetsgivaren bedömd likvärdig kompetens som ger goda kunskaper inom området.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet av mark- och planfrågor och en god kompetens om plan- och bygglagen (främst avseende detaljplaneprocessen) samt fastighetsjuridik. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska. Du måste trivas i en roll där det finns en bredd i arbetsuppgifter och flera projekt/bollar i luften samtidigt. Vi värdesätter särskilt att du har ett genuint intresse av att ge våra medborgare, företagare samt interna kunder en bra service.

En självklarhet är att du har hög servicekänsla och ett stort ansvarstagande. Som person är du även utåtriktad, social, strukturerad och flexibel.

B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med StudentConsulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Nylund via mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Fackliga representanter:
Carina StrömbäckAkademikerförbundet SSR 0921-62 000
Malin Lahti, Vision 0921-62 000

Sista ansökningsdag: 2022-08-21.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com