CNC-operatör till Nova Industri i Boden!

CNC-operatör till Nova Industri i Boden!

Är du en erfaren CNC-operatör med tidigare erfarenhet av programmering i Mastercam? Vill du utvecklas i rollen och vara med i utvecklingen av Nova Industri? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nova Industri är ett serviceföretag med verksamhet i Kalix och Boden. Vi erbjuder allt från konstruktion och produktion till service och montage och vårt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Nova industri hjälper till med konstruktionen och lyssnar till kundens behov samt förfrågan, ibland till en mer effektiv lösning ur ett kostnads-, kvalitets - och miljöperspektiv. Nova Industri i Boden behöver nu förstärka sin verksamhet med en CNC-operatör. I rollen som CNC-operatör på Nova Industri kommer du arbeta med CNC-maskiner inom verkstadsbranschen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Hantering av stora svarvar och fräsar
  • Arbete med legotillverkning
  • Programmering av maskinerna i Mastercam
Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och som har några års arbetslivserfarenhet inom området, med fördel inom verkstadsindustrin. Du har tidigare erfarenhet av programmering i Mastercam och goda kunskaper inom CNC-bearbetning samt AutoCad. Du har ett intresse för IT/teknik och trivs med att arbeta självständigt, flexibelt samt att snabbt hitta lösningar på problem.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting, men du blir anställd direkt hos Nova Industri i Boden! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Louise Lundbäck, via mejl louise.lundback@studentconsulting.com. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Sökord: CNC-operatör

Sökord: CNC-operatör
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com