Arbetsledare Bro, GRK Infra AB

Arbetsledare Bro, GRK Infra AB

Har du erfarenhet av arbetsledning och vill vara en del av Sveriges infrastrukturbyggande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

GRK Infra AB:s breda tjänsteutbud täcker in alla delområden inom Sveriges infrastrukturbyggande. GRK behärskar även de mest krävande teknikerna inom infrastrukturområdet och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper.

Som arbetsledare för brobyggnation ansvarar man för produktionen på arbetsplatsen. Arbetet innefattar att planera arbetet med nödvändiga resurser, avrop på materialbeställningar, kontrollera att arbetet utförs enligt bygghandlingar/ritningar, kvalitetssäkra utfört och pågående arbeten samt att arbeten och arbetsplatsen uppfyller beslutade säkerhetsregler och uppfyller god arbetsmiljö.

Vi söker en ny medarbetare som ansvarar för brobyggnation. GRK erbjuder en tjänst med stor utvecklingspotential i en bransch som på både kort och lång sikt kommer vara i stort behov av kompetenta resurser då stora delar av norra Sverige står inför en samhällsomvandling. Arbetsplatsen kommer att vara på någon av GRKs pågående projekt i Norrbotten och Västerbotten. Att arbeta som arbetsledare hos oss innebär att du måste gilla just denna del. Se helheten, älska utmaningen och fånga möjligheten i våra projekt.

Verkar detta intressant? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig kugge i maskineriet som driver GRK framåt. Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor. Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning alternativt en relevant Universitet/Yrkesutbildning. Erfarenhet av arbetsledning, framför allt plastgjutning av betongkonstruktioner är meriterande. Du har körkort, goda kunskaper i svenska och engelska språket samt datorvana. Har du dessutom kunskaper i finska är detta ett stort plus.

Som person ser vi att du är driven, älskar utmaningar och ser lösningar istället för hinder.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, tveka därför inte. Sök redan idag! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Linda Vallerström via mail på linda.vallerstrom@studentconsulting.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du söker direkt via vår hemsida.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com