Pon Mining söker mekaniker till vårt CRC i Boden

Pon Mining söker mekaniker till vårt CRC i Boden

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av
Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord.

Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för vår personal och våra kunder - We take care of it!

Ditt nya jobb
Som mekaniker i CRC får du möjligheten att arbeta i en av de modernaste anläggningarna i Europa. Du kommer arbeta med underhåll, felsökning och komponentrenovering på Caterpillars maskiner. Du ingår i ett team som tillsammans arbetar för att vår kund ska få den bästa servicen och bästa kvalitén.

Placeringsort är Boden och du kommer att arbeta dagtid.

Din erfarenhet
Du har gymnasial eller
eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller likvärdig. Du har viss erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller liknande, det viktigaste är att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha kunskaper i engelska då felsökning och servicelitteratur är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper
Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. Du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Din ansökan
Vill du veta mer om
tjänsten ringer du till CRC Manager, Ulf Brorsson, 072-4505400

Tillträde snarast eller enligt
överenskommelse. Sista ansökningsdag 2019-05-12.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.