Pon Mining söker Produktionschef till vårt CRC i Boden

Pon Mining söker Produktionschef till vårt CRC i Boden

Vi
erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken
Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Vi bygger långsiktiga relationer och skapar kostnadseffektiva och kundanpassade totallösningar för våra kunder som finns representerade i hela Skandinavien med tyngdpunkt på Malmfälten.

Genom
hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder - We take care of it!

Ditt nya jobb
Som
produktionschef ingår du i ledningsgruppen för CRC, du har driftansvar vilket innebär att planera, leda och säkerställa att produktionen flyter på enligt uppsatta mål. Driftansvaret innebär även att arbeta med optimering och ständiga förbättringar av verksamheten. Tillsammans med CRC Manager kommer du även driva olika typer av förbättrings- och utvecklingsprojekt. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för de 15 mekanikerna som arbetar i CRC:t. Tjänsten innebär även kundkontakt och hantering av arbetsordrar.

Säkerhet
är högt prioriterat inom Pon. Som produktionschef har du ansvar för att säkerställa och följa upp att rutiner och ordningsregler efterlevs och förbättras.

Din erfarenhet
Du har gymnasieexamen gärna med inriktning mot teknik eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare ledarerfarenhet och är van att arbeta med planering, att sätta mål och med uppföljning. Du har en teknisk kompetens med stort intresse för människor och maskiner.
En fördel är även om du har erfarenhet av att arbeta mot kund.

Du är van vid arbete i MS
Office och har lätt för att lära dig nya system. Goda kunskaper i svenska, både muntligt samt skriftligt, är ett krav. Eftersom vi jobbar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i engelska. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper
Du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du visar på gott ledarskap genom att leda, motivera och förse andra med de kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitén. Du lägger stor vikt vid ordning och reda både ur ett säkerhets- och kvalitetsperspektiv. Du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din verksamhet alltid levererar.

Sista ansökningsdag
är 2019-05-12
Vid frågor kan du kontakta Ulf Brorsson, CRC Manager, 072-450 54 00
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.