Beläggningsarbetare

Beläggningsarbetare

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Då vi växer behöver vi förstärka vårt team med drivna beläggningsarbetare till Norr- och Västerbotten inför säsong 2021!

Om rollen

I rollen som beläggningsarbetare på Peab Asfalt arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med nybyggnads- och underhållsbeläggningar.

Om dig

Som person är du praktiskt lagd, initiativrik och tycker om att arbeta i lag. Vi ser också att du är självständig, ansvarstagande och har förmågan att planera och strukturera arbetet.

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant erfarenhet. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från branschen. Vi ligger i framkant gällande digitalisering vilket ställer krav på att du har god datorvana. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Ek, arbetsledare
Telefon 070 648 58 30
Område Boden
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.