Anläggningschef till ParkKompaniet

Anläggningschef till ParkKompaniet

Har du ett brinnande intresse för park- och trädgårdsarbete? Är du en ledare som drivs av att arbeta nära verksamheten och tillsammans med dina medarbetare? Då kan det här vara tjänsten för dig! ParkKompaniet söker nu dig som långsiktigt vill utvecklas och delta på deras resa.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för ParkKompaniets räkning en anläggningschef. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ParkKompaniet under 12 månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Detta är en ersättningsrekrytering och din introduktion kommer bestå av överlämningsarbete av ParkKompaniets tidigare anläggningschef för att ge dig bästa förutsättningar i din nya roll. Du kommer få alla verktyg som krävs för att bli framgångsrik i din nya roll!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ParkKompaniets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Som medarbetare hos ParkKompaniet kommer du erbjudas en välmående och familjär arbetsplats. Samarbeten sker nära och arbetsplatsen präglas av laganda och gemenskap. Du utgår från Boden eller Luleå och samarbetar och rapporterar till bolagets VD.

Arbetsuppgifter

I din roll som anläggningschef har du personalansvar, resultat- och budgetansvar samt det yttersta ansvaret för att verksamheten är välmående och framgångsrik. Du arbetar operativt och nära dina kunder, samtidigt som du säkerställer kompetens och utbildning inom din anläggning.

Vidare arbetar du med offerering, projektering och efterarbete. Du säkerställer måluppfyllnad och att personalen har en god arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera uppdrag
  • Personal- och ekonomiansvar
  • Externa samarbeten och kontaktytor
Vi söker dig som

Du har gymnasiekompetens och arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Har du eftergymnasial utbildning som landskapsingenjör, eller liknande, ser vi det som ett plus men det är inget krav för tjänsten. Vidare har du B-körkort och behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ParkKompaniet. Du är av naturen strukturerad och ordningsam. Du trivs att planera, prioritera och strukturera upp ditt arbete. Du är också en social kameleont som anpassar ditt bemötande utifrån mottagare, du är bekväm att bemöta olika människor och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du prestigelös och en lagspelare av rang som alltid säkerställer helhetens välmående och framfart.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Boden alternativt Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

ParkKompaniet utför skötsel, projektering och etablering samt vård av större och medelstora parker och markanläggningar åt ägare och förvaltare av fastigheter i Boden, Luleå och Piteå med omnejd. https://parkkompaniet.se/
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.