Zeppelin söker Fältmekaniker till Boden

Zeppelin söker Fältmekaniker till Boden

Ditt nya jobb

Som fältmekaniker hos oss får du möjligheten att arbeta med service och reparationer på Caterpillars maskiner både för entreprenad- och gruvverksamhet. Du ingår i ett team av fältmekaniker som ett självständigt sätt får arbeta för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med möjligheten för dig att bli expert på premiummärket Caterpillar.

Tjänsten innebär en del resor.

Din erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som mekaniker, helst med entreprenadmaskiner. Du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Gymnasial utbildning med inriktning på teknik ser vi som en merit. Vi ser det även som meriterande om du har svetskompetens eller motsvarande kunskaper.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha viss kunskap i engelska då litteraturen är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. En bra service är viktigt för dig och att du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till David Berg, Verkstadschef, 0705611708 .

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Löpande urval och tillsättning av tjänsterna kan förekomma, så sök nu! Sista ansökningsdag 2020-02-23.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.