Vikarie till HVB i Sävast

Vikarie till HVB i Sävast

Alvstrandsgården HVB är ett behandlingshem med 10 platser. Målgruppen är pojkar 14-18 år med psykosocial problematik som bland annat utåtagerande beteende, missbruk och kriminalitet. På behandlingshemmet arbetar du tillsammans med dina kollegor för att ge ungdomarna en så hemlik miljö som möjligt under placeringstiden.

Du arbetar utifrån individuellt utformade behandlingsprogram och ger ungdomen stöd och handledning i sin vardag. Du utför kontinuerlig dokumentation i form av löpande journalföring. I tjänsten ingår även dagligt förekommande arbetsuppgifter på behandlingshemmet som exempelvis matlagning, läxhjälp och fritidsaktiviteter.

Vi söker dig som är en trygg vuxen och en god förebild till våra ungdomar. Du är tydlig, konsekvent och kan sätta gränser på ett konstruktivt sätt. Vi arbetar med ett lågaffektivt och motivationsinriktat förhållningssätt, där vårt fokus är ungdomens behov och att skapa en delaktighet och känsla av sammanhang. Det är därför viktigt att du är lyhörd och har en förmåga att arbeta utifrån varje individ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då den egna tryggheten är grundläggande i arbetet med ungdomarna.

Vi ser gärna att du som söker är utbildad behandlingsassistent, socialpedagog, socionom, beteendevetare eller har en annan likvärdig utbildning.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket då dokumentation och samverkan med uppdragsgivare, skola och andra aktörer är en del av arbetsuppgifterna.

B-körkort är ett krav.

För att kunna arbeta hos oss krävs ett utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. Vi vill gärna att du har med dig detta vid en eventuell intervju.
Mer info
Kontaktperson Anna Poggats
Telefon 0762007671
Email Mejla Anna Poggats
Område Boden
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.jncare.se
Sista ansökningsdag 27 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JN Care AB är ett privat vårdföretag med verksamheter i Luleå och Sävast. Vi erbjuder individuellt utformad kvalitativ vård i form av behandlingshem och öppenvård i Norrbotten. Vi har sedan starten 2012 specialiserat oss på ungdomar med social problematik som exempelvis missbruk, kriminalitet och utagerande beteende. Vår styrka är vår breda kompetens och förståelse för målgruppens behov. Genom uthållighet och flexibilitet strävar vi efter att skapa goda behandlingsresultat. Vår ambition är att vara det bästa privata alternativet inom vårt verksamhetsområde!