Kvinna i centrala Boden söker personlig assistent, extra samt under sommaren

Kvinna i centrala Boden söker personlig assistent, extra samt under sommaren

Söker du ett givande, varierande och socialt arbete? Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra hos mig och under sommaren heltid när ordinarie assistenter är lediga.

Jag är en glad kvinna i 40-års åldern som söker någon som vill vara med och stötta mig i mitt aktiva liv. Jag uppskattar personliga egenskaper som social kompetens, humor, uppfinningsrikedom, flexibilitet och omtänksamhet. Personkemi är A och O för mig då mina assistenter utgör en väldigt stor del av mitt liv.

Utöver allt som jag vanligtvis gör under dagarna, kommer du som min assistent även ha utrymme för egna idéer och initiativ. Jag uppskattar allt från att åka på utflykter och aktiviteter till en hemmadag med bakning och pyssel.

Jag bor i egen lägenhet i centrala Boden och kommunicerar via bliss, ögonstyrd dator samt kroppsspråk. Mina assistenters arbetstider är utlagda på dygnets alla timmar, alla dagar i veckan. Som assistent till mig måste du behärska det svenska språket flytande och vara rökfri.

Innan du börjar arbeta ensam med mig kommer du att få en gedigen introduktion där du får lära dig allt du behöver veta för att assistera mig.

Tjänst, 3 stycken:
Assistent för timanställning under sommarmånaderna där du kommer gå in på ordinarie assistenters schema, cirka heltid.
Utöver det ser jag gärna att du resterande del av året kan arbeta extra vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro.

Jag ser fram emot just Din ansökan!

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1053.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (3 dagar kvar)