Biträdande restaurangchef sökes MR Tre Renar i Boden

Biträdande restaurangchef sökes MR Tre Renar i Boden

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som biträdande restaurangchef!


Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person som tycker om att träffa våra gäster i matsalen men är lika bekväm med en dator eller telefon. Här händer det mycket på kort tid. Som biträdande restaurangchef kommer du vara verksam i driften men även ha administrativa arbetsuppgifter. Vi serverar dagligen frukost, lunch, middag och kvällsmål till våra gäster i restaurangen samt har en del catering i närområdet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstiden är schemalagd måndag-fredag. Kvälls och helgarbete förekommer.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer Food Services. Compass Group PLC förvärvade Fazer Food Services från Fazer Group i enlighet med en försäljningsprocess som avslutades den 31 januari 2020. Compass Group Nordics och Fazer Food Services arbetar för närvarande med att forma den långsiktiga strukturen för sina svenska verksamheter.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har minst 3 års erfarenhet från storhushåll, catering och servering samt administrativa uppgifter inom restaurang. Vi söker dig med ett brinnande intresse för service och som drivs av att förbättra, utveckla och skapa. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position med förmågan att entusiasmera, engagera och motivera dina medarbetare. Vi jobbar proaktivt med utbudet i restaurangen, säkerhet och miljöfrågor samt HACCP vilket innebär att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Det är meriterade om du har kunskaper i Aivo och Timeplan. Du talar och skriver svenska flytande.

Som person är du glad och positiv med hög servicekänsla. Som ledare är du ansvarsfull och tydlig men också prestigelös. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och kommer med egna initiativ och förbättringsförslag.

Om Fazer Food Services restaurang MR Tre Renar i Boden
Vi serverar dagligen frukost, lunch, middag och kvällsmål till ca 500 gäster i vår restaurang samt har en del catering i närområdet. Vi erbjuder våra gäster dagligen ett hälsosammare alternativ till det traditionella köket. Då vi är en försvarsrestaurang så serverar vi lagade måltider alla dagar på året. Vi är totalt 12 personer som arbetar nära varandra på MR Tre Renar.

Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Linda Nordström, 076-3359937. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-02-20. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)