Norrbottens regemente söker en Fritidskonsulent till Bodens garnison

Norrbottens regemente söker en Fritidskonsulent till Bodens garnison

Om tjänsten

Tjänsten återinförs i garnisonen i och med att värnpliktsutbildning åter har införts i Försvarsmakten. Då organisationen inte är fastställd kommer du initialt att arbetsledas från personalenheten vid I 19.

Du kommer att ha stort inflytande över utveckling av arbetsmetoder och - områden som du ska verka inom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Samordna och utveckla fritidsverksamheten för rekryter inom Bodens garnison genom att:
  • Organisera kvälls- och helgaktiviteter
  • Ansvara för garnisonens fritidslokaler
  • Organisera fritidsundervisning
  • Informera om aktuella fritidsverksamheter inom kommunen och regionen
  • Medverka vid utbildning av förtroendevalda rekryter
  • Samverka med kommunen, Bodens soldathem, organisationer, föreningar och andra intressegrupper
Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom samhälls- eller beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

B-körkort

Meriterande kvalifikationer

Genomförd värnplikt eller liknande grundutbildning

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig och initiativrik. Du är ansvarstagande, noggrann och har god analytisk förmåga. Du fungerar väl i grupp och är bra på att bygga förtroendefulla relationer, men kan också arbeta självständigt inom eget ansvarsområde. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningen

Civil. Allmän visstidsanställning, ALVA i två år. Individuell lönesättning tillämpas. Placeringsort Boden. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Övrigt

Med anställningen följer skyldighet att delta i utbildning, övning och insatser både inrikes och

utrikes. För att kunna uppfylla Försvarsmaktens krav på fysisk standard ingår fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter.

Befattningen kan innebära tjänsteresor.

Upplysningar om tjänsten

För frågor om befattningen kontakta Carin Hansson 0921 34 80 00

Fackliga representanter, vilka nås via Försvarsmaktens växel 0921-34 80 00:

SACO Annelie Strand

SEKO Margaretha Ryding

Försvarsförbundet Annelie Forshage

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-01-31.

Information om Boden

I Boden finns goda möjligheter till hög livskvalitet, med rimliga priser för boende, god service och stora möjligheter till ett aktivt frilufts- och föreningsliv. Mer information om Boden hittar du på kommunens hemsida www.boden.se

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)
Visa var