Lärare Eldledning vid Artilleriets stridsskola

Lärare Eldledning vid Artilleriets stridsskola

Lärare Eldledning vid Artilleriets stridsskola

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lärare eldledningstjänst ansvarar du för utbildningen i eldledningstjänst på Utbildningsavdelning vid Artilleriet Stridsskola. Du stödjer även övrig utbildning inom avdelningen med din kompetens och ansvarar för materiel inom e-tjänsten. I arbetet ingår även att biträda vid fältövningar och skjutningar samt stödja övriga avdelningar vid ArtSS med utvecklings-/försöksverksamhet så väl som reglementes-/handboksutveckling. Arbetet innebär självständigt arbete likväl som arbete i lag och även viss arbetsledning.

Kvalifikationer
  • Genomförd och godkänd officers- eller specialistofficersutbildning
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Godkänt resultat FM FySS grundnivå
  • GK Eldledningstjänst eller motsvarande
Meriterande
  • Militärt förarbevis, förarbevis minibuss 8 pass
  • Kurser i eldledningstjänst: GK Instr EOI, GK E-grpch, GK Bekämpningsledning LTF, GK Övningsledare StriSim PC/Beksim PC, GK Skjutledare.
  • Militärteknikkurs i eldledningslära.
  • Erfarenhet som instruktör på eldledningspluton A9 eller som e-grpch vid annat förband.
  • Erfarenhet som skjutledare.
Personliga egenskaper

Höga krav ställs på flexibilitet, struktur och att arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och kan bemöta andra människor på ett respektfullt sätt samt är ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsort: Boden.

Lön: Individuell lönesättning

Anställningens omfattning: 100%.

Arbetstiden är främst dagtid även om arbete under kvällar, helger och under längre övningar förekommer.

Upplysningar om befattningen lämnas av

Kapten Patrik Lassi Chef utbildningsavdelningen, tel 0921-34 8000 (vx), patrik.lassi@mil.se

Fackliga representanter

nås via växel 0505-451000
SACO Annelie Strand, SEKO Susanne Thunberg, OFR/S Annelie Forshage, Officersförbundet Ronald Lahti.

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Utbildning, Säkerhet & Skydd, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)