Friskvårdsledare vid Artilleriregementet

Friskvårdsledare vid Artilleriregementet

Är du en energisk, positiv och ansvarstagande person med intresse och utbildning inom idrott och hälsa? Kanske är det dig vi söker! Du kommer att vara anställd av A 9 men din dagliga verksamhet är förlagd till Idrotts och friskvårdsavdelningen i Bodens Garnison. Du arbetar för hela garnisonen och utgör en stabsresurs på A 9.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Planera, leda och genomföra arrangemang, träning, tester och friskvård för anställda
Delta och hålla i utbildning
Stödja drift, underhåll och service av idrottsanläggningar och materiel
Stödja i skrivelsehantering, instruktioner och orderverk

Kvalifikationer
Högre utbildning inom idrott och hälsa
Svenskt medborgarskap och goda kunskaper i svenska
Körkort B

Meriterande
Genomförd värnplikt/grundläggande militär utbildning
Ledarskapsutbildning och eller ledare i idrott
Erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem samt utbildning som testledare

Personliga egenskaper
Tjänsten kännetecknas av stort personligt ansvar där du förväntas vara självgående och ta initiativ. Du bör ha god förmåga att hantera olika arbetsuppgifter under tidspress och i samverkan. Givetvis har du ett stort intresse av idrott, och friskvård. Som anställd ska du uppfylla kraven för fysisk standard, därför ingår träning i arbetet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enl ök. Resor i tjänsten kan förekomma.

Ansökan
Sista ansökan 2018-09-23

Upplysningar
Suzanne Ahlman, Idrott och friskvårdsavd. 070-2119688
Via växel 0921-348000 Genomförandechef Peter Harila samt fackliga representanter Försvarsförbundet Annelie Forshage, SACO-F Annelie Strand, SEKO-F Susanne Thunberg

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)