Avdelningschef till Försörjningsavdelningen Boden (I 19)

Avdelningschef till Försörjningsavdelningen Boden (I 19)

Vi söker en medarbetare till Logistikenheten/Försörjningsavdelning Boden vid Norrbottens regemente (I 19).

Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid FörsA Boden består av i dagsläget cirka 85 anställda placerade i Boden, Kiruna, Östersund, Härnösand och Sollefteå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att leda och planera avdelningens arbete och dess sektioner. Detta består bland annat av utlämning och lagerhållning av personlig utrustning samt övriga förnödenheter såsom vapen, ammunition, materiel samt fordon till förband ingående i FörsA Bodens ansvarsområde. Rollen innebär vidare att leda och delta i planering utav den militära logistiken inom Bodens garnison, samarbeta och upprätthålla kundkontakter samt uppföljning av avdelningens verksamhet. Du kommer även att stödja och delta vid Logistikenhetens övriga uppgifter såsom gods-, lager- , avfalls-, och förrådshantering, drivmedelstjänst samt delta i övningar.

Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Krav

Kvalifikationer
  • Lägst OR 7/OF 2
  • Körkort klass B.
  • Minst 3 års erfarenhet från chefsbefattningar med personalansvar.
  • Erfarenhet inom något av följande områden, logistik, förrådshållning eller underhållstjänst.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som både är målinriktad och strukturerad men samtidigt lösningsorienterad med en naturlig känsla för service. Du har förmåga att se framåt samtidigt som du arbetar i vardagen med löpande ärenden. Du har vana att leda via andra och att stödja underställda chefer. Du har lika lätt för att arbeta självständigt som i grupp. Du är lyhörd samt trivs med att samarbeta med kollegor. Du är lojal, omsorgsfull och flexibel. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Kunskap om Försvarsmaktens materiel och materielsystem
  • Erfarenhet av logistikprocesser
  • Erfarenhet av att driva ärenden/projekt från start till mål.
Tillträde

2022-10-01

Övrigt

Arbetsort: Boden

Individuell lön tillämpas i Försvarsmakten.

Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas.

Anställningen är militär tillsvidareanställning.

Resor i tjänsten inom avdelningen förekommer frekvent med kortare eller längre tid på annan ort.

Anställningsintervjuer påbörjas vecka 35.

För mer information om befattningen vänligen kontakta

Chef Logistikenheten Övlt Joakim Svensson 070-366 82 61

Fackliga representanter nås via växel 0921-34 80 00

Försvarsförbundet: Per Eriksson

SEKO-F: David Vinberg

OF Bothnia: Mikael Lundsten

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-12.

I ansökan ska följande handlingar bifogas:

Cv

Personligt brev

Eventuella intyg om genomförd utbildning både inom och utom Försvarsmakten

Eventuella löneanspråk

Vi ser framemot din ansökan!

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Huvudort och ledning för regementet finns i Boden. Regementets huvuduppgift är att bygga krigsförband och under de närmaste åren ska I 19 successivt utveckla den nya Norrbottensbrigaden. År 2030 ska regementet kunna utbilda, förrådsställa och mobilisera hela brigaden inklusive de tillhörande funktionsförbanden; ledning, fältarbeten, luftvärn och logistik.

Värnpliktsutbildningen genomförs på Norrbottens pansarbataljon som ansvarar för att utbilda och vidmakthålla förband till Norrbottensbrigaden. På regementet finns även en regementsstab, en brigadstab, Försvarsmaktens vinterenhet, Försvarshälsan, Garnisonsstödsenheten, Logistikenheten och Lokalplaneringsenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (40 dagar kvar)