Artilleriregementet söker vikarierande personalgeneralist

Artilleriregementet söker vikarierande personalgeneralist

Är du en serviceinriktad, positiv och strukturerad personalgeneralist som trivs med högt tempo och varierande arbetsdagar? Då är du den vi söker!

Som Personalgeneralist kommer du att vara placerad på bataljonsstaben och vara en personalresurs för förbandet. Du kommer att arbeta brett med personaltjänst och stötta våra chefer, huvudsakligen på operativ nivå. I din tjänst ansvarar du för ett antal huvudområden. Dessa kan ändras över tiden och anpassas beroende av din kompetensprofil, framför allt arbetar du med handläggning och stöd till chefer i personalärenden, allmän stabstjänst samt tjänstgöring i fältbataljonstaben.

Krav
Vi söker dig med akademisk examen inom personalområdet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. En förutsättning för arbetet som personalgeneralist är erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete samt att du har goda kunskaper i officepaketet och körkort B.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är en god relationsbyggare som inger förtroende, har ett coachande förhållningssätt och besitter hög integritet och personlig mognad. Vidare är du ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du gillar utmaningar och trivs att arbeta utvecklande med organisationen, både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat inom statlig myndighet är meriterande liksom att ha arbetat i HR-system i SAP-miljö.
Någon form av grundläggande militär utbildning kommer att ge dig en god förståelse för arbetets förutsättningar.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat med tillträde mars 2019 eller efter överenskommelse, som längst i två år med avslut den sista februari 2021.
Befattningen innebär krigsplacering, vilket även ställer krav på fysisk förmåga samt att delta i utbildning och övning i krigsorganisationen.
Arbetstiden är främst dagtid även om arbete under kvällar, helger och under längre övningar förekommer.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Personalgeneralist Angelina Lindgren 0921- 34 80 55 angelina.lindgren@mil.se
Tf. HR-chef Ulla-Britt Kankaanranta 0921-34 94 40
Fackliga representanter:
SACO Anneli Strand 0921-348610
SEKO Susanne Thunberg 0921-348629
OFR/S Annelie Forshage 0921-348815
Officersförbundet Ronald Lahti 0921-348810

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-18

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)