Artilleriregementet söker officer till tjänsten som HR-generalist

Artilleriregementet söker officer till tjänsten som HR-generalist

Är du officer och intresserad av ett utmanande och fartfyllt arbete inom HR och personal? Då har vi en plats för dig!

Befattningsbeskrivning
Som HR-generalist är du verksamhetsplacerad vid G1/Regementsstaben och är en personalresurs för förbandet samt krigsplacerad i vår krigsorganisation. Du kommer att arbeta brett med personaltjänst och stötta våra chefer, huvudsakligen på operativ nivå. Samordning inom Garnison Nord och allmänt stabsarbete ingår i dina arbetsuppgifter. I din tjänst ansvarar du för ett antal huvudområden, som kan ändras över tiden och anpassas beroende av din kompetensprofil.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
 • ansvara för regementets bemanningsprocess samt nivåhöjande utbildning
 • extern och internationell bemanning
 • sammanhålla yrkeskurser och validering av utbildning
 • regementets personalförsörjningsnämnd samt utbildningar
 • stödja chefer med operativ personaltjänst samt handläggning av ärenden kopplat till internationell tjänstgöring
Kvalifikationer
 • officersexamen
 • nivåkrav OR7/OF1
 • B-körkort
Meriterande
 • erfarenhet inom HR/personalarbete
 • kunskaper i Officepaketet
 • erfarenhet av att ha arbetat med HR-system som SAP
Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är en god relationsbyggare som inger förtroende, har ett coachande förhållningssätt och besitter hög integritet och personlig mognad. Vidare är du ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du gillar utmaningar och trivs att arbeta utvecklande med organisationen, både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetet är på heltid och tillsvidare med arbetstid framförallt dagtid även om arbete under kvällar, helger och under längre övningar förekommer. Tillträde snarast efter överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta HR-generalist Erika Nordin 070-361 69 98
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringskoordinator Tova Pettersson 073-093 58 06

Fackliga representanter: Officersförbundet Ronald Lahti, SEKO-Försvar Susanne Thunberg, OFR/S Annelie Forshage.
Samtliga nås via FM växel: 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan, bestående av CV och ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämplig för tjänsten, senast 2019-05-19. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Säkerhet & Skydd, Militär, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (30 dagar kvar)