Butikschef Beijer Boden

Butikschef Beijer Boden

Beijer Boden söker nu en marknadsdriven Butikschef som tillsammans med platschef & lagerchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Boden söker dig som älskar människor och försäljning! Du besitter ett affärsmässigt sinne och gillar utmaningar. Du tycker också om ledarskap och har en tro på att engagerad personal är en viktig del på vägen till framgång. Vill du vara med på en spännande resa? Vill du vara med i utvecklingen lokalt och regionalt, och fortsätta bygga verksamheten med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som marknadsdriven Butikschef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha och utveckla dina medarbetare. Du verkar operativt mot kund i affärsutvecklande relation. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen bär du ansvar för att leda ditt team framåt mot företagets och filialens ambitiösa mål. Du kommer att ha personalansvar för 5 (exkl säsongspersonal) säljare i filialen. Du kommer ha stor kontakt med kund och ha en stor roll i att utveckla försäljningen mot våra professionella kunder.

Övriga uppgifter;
  • Driva och utveckla försäljning och lönsamhet
  • Dagligen coacha dina medarbetare
  • Tillsammans med ditt team skapa goda relationer med våra kunder
  • Dagligt personalansvar som inkluderar schemaläggning, prestation-och utvecklingsdialog mm
  • Tillsammans med lokal ledningsgrupp leda filialen
  • Tillsammans med 4-kantens ledningsgrupper leda utveckling i området
  • Du föregår med gått exempel och ansvarar för att interna policys sköts
Vem söker vi?

Vi söker vi dig som har erfarenhet ifrån att leda och driva liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare hos oss har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra att lyckas. Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen & delta i ledningsgrupp för fyrkanten. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som servicekontoret erbjuder. I denna roll rapporterar du till platschef och blir en del av ett härligt team. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och bra villkor.

Några ord från ansvarig chef

Till vårt team söker vi en person med stort intresse för människor och erfarenhet från försäljning. Du tycker affärsutveckling är kul. Du är en person som gillar att umgås med kund för att skapa relationer och stärka lojalitet. Du tycker också om att vara ledare och utveckla teamet att vara sitt bästa jag. Är du den personen är jag övertygad om att du kommer att trivas och fortsätta utvecklas hos oss.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Lotta Nordström, platschef

lotta.nordstrom@boden.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Boden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.