Vårdare till Resursgruppen

Vårdare till Resursgruppen

Dina arbetsuppgifter
Assistansteam1 & Medarbetar Norr AB är inne i en utvecklingsfas och behöver i och med det stärka upp verksamheten med ytterligare personal till resursgruppen. Resursgruppen består av 4 personal som arbetar såväl dagar och kvällar, vardagar och helger, där kundernas behov styr arbetstiderna som i viss mån är schemalagda.
Resursgruppen har som uppdrag att vara spindeln i nätet för den personliga assistansen och stärka upp och serva såväl kunder som medarbetare på olika sätt. I dagsläget arbetar resursgruppen i huvudsak mot personlig assistans där arbetsuppgifterna innebär en mycket flexibel roll. Arbetsuppgifterna kommer utvecklas över tid och därigenom få en mer varierad inriktning vad gäller utformning och innehåll. Arbetet kräver stor flexibilitet då man arbetar med olika uppgifter inom företagets verksamhetsområden.

Vem söker vi?
Att vara anställd i resursgruppen innebär att vara flexibel och kunna arbeta med olika arbetsuppgifter. Vi söker Dig som känner det som en utmaning att jobba varierat och som tycker att det är positivt att lära känna nya människor. Du måste med kort varsel kunna byta arbetsplats utifrån de faktiska behoven. För Dig som är intresserad av ett spännande och varierande arbete passar detta ypperligt. Vi söker Dig som har arbetat inom vård- och omsorg, social omsorg eller har annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska vara lugn, trygg samt bra på att samarbeta med kollegor och andra aktörer samtidigt som Du även skall kunna arbeta självständigt. Det underlättar om Du är utåtriktad och har en positiv livssyn. Det är viktigt att Du är strukturerad, kan planera och dokumentera samt agera professionellt om det uppstår problem. En förutsättning är att Du inte har några allergier då arbete i rökiga miljöer kan förekomma samt att pälsdjur kan vistas i de enskildas hem.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av vårdyrket är meriterande.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
- Du skall vara flexibel och kunna ställa om arbetstider vid behov.
- Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift.
- Du skall ha grundläggande datakunskaper.
- Körkort är meriterande.

Anställningstyp/arbetstider
- 2–4 Tjänster/Kombitjänster.
- Schemalagd arbetstid under vardagar, helger och kvällar samt eventuell natt.
- Heltid/Deltid.
- Rekrytering sker löpande.

Tillträde
Löpande tillsättning enligt överenskommelse.

Övrigt
Vi är ett företag som värnar våra medarbetare och där man som anställd erbjuds regelbundna personalmöten, utbildningar, friskvårdsbidrag samt andra aktiviteter. Vi ser det viktig att skapa goda relationer till kund och medarbetare. Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan! Märk ansökan med "Resursgruppen". Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Din ansökan läses av HR-personal på Assistansteam1.

Lön och ersättning enligt kollektivavtal för Personlig Assistans Kommunal och Vårdföretagarna. För anställning hos Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB är det önskvärt att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten för åtkomst till bland annat digitalt schema. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet under rekrytering. Utdrag från belastningsregistret krävs för anställning.

P.S. Du finner oss via Facebook och Instagram på Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB.
Mer info
Telefon 0921-14909
Email Mejla Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB
Område Boden
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.assistansteam1.se/
Sista ansökningsdag 7 maj (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB är från början två olika företag med rötterna i Norrbotten som under 2017 gått samman för att erbjuda tjänster utöver det vanliga. Våra kunder och medarbetare är grunden i vår verksamhet och vi utvecklar tjänster efter människors behov och samhällets uttalade målsättning för skola och social omsorg. Genom vår verksamhet vill vi skapa förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och genom det låta våran värdegrund genomsyra allt vi gör.