Kommunikativ Administratör sökes

Kommunikativ Administratör sökes

Om tjänsten

Vi söker en kommunikativ administratör.
Du kommer arbeta tillsammans med en annan administratör på avdelningen.
Dina främsta arbetsuppgifter blir att arbeta med kundkontakt inom renhållning, vatten och avlopp främst via telefon eller mail.
I arbetet ingår det även att kommunicera med entreprenörer och interna kunder/intressenter.
Du kommer vid behov gå in och stötta kollegor inom deras respektive område.
En viss del av arbetet utgörs även av arbete i debiteringssystem med bokföring och fakturering.

Uppdragen innebär att du blir anställd av oss på Arena Personal och jobbar hos kund.
Placeringsort är i Boden.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieekonomsutbildning eller likvärdig dokumenterad utbildning.
Erfarenhet av administrativt arbete är ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundtjänstarbete och har du även arbetat i debiteringssystem för VA/renhållning är det meriterande.

Arbetet innebär många kontakter och således söker vi dig som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.
Som person gillar du att ta ansvar, är noggrann och är lyhörd för kundernas behov, du drivs av att leverera högkvalitativ service.
Du trivs med att arbeta självständig samt är prestigelös och flexibel.
Vi ser gärna att du är delaktig i att ta initiativ,organisera, utveckla och förbättra processer inom yrkesområdet.

Du har ett positivt förhållningssätt och liksom dina kollegor vill du bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Goda kunskaper i svenska och engelska i såvä ttal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Fjellström
Telefon 0761453186
Område Boden
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.