Ambulerande junior IT-tekniker Boden

Ambulerande junior IT-tekniker Boden

Ambulerande junior IT tekniker Boden

Vi söker dig som brinner för felsök och ser kopplingar mellan probelm och orsak.

Om tjänsten
Som IT tekniker kommer du att hjälpa användare att lösa tekniska problem kopplat till datorer, nätverk och liknande utrustning. Du kan jobba onsite eller hjälpa användare via telefon eller mail. Du ska vara ett stöd till användarna och kunna åtgärda de fel som uppstår. Den vi söker för kunds räkning ska vilja ta ansvar och gilla att lösa olika typer av problem som uppstår. Du kan komma direkt från NTI-gymnasiet eller liknande utbildning, och vill nu testa dina färdigheter på ett IT- företag. Vi kommer att berätta mer om tjänsten och företaget när du kommer på intervju.

Om dig
Vi söker dig som som likt en detektiv tar dig an problem för att lösa dessa för kunders räkning. Du har ett starkt intresse för det tekniska och är engangerad i jobbet du utför. Vidare gillar du människor och har en vilja att ge service.

Viktigt för tjänsten är:
Erfarenhet av windows baserade plattformar

Gärna erfarenhet av Linux

Meriterande om du har erfarnhet av WMR eller Hyper-v

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ambulerande junior IT tekniker är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 3-6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Liljebo via 072-208 95 27

Välkommen med din ansökan!

Sökord
it tekniker, it, linux, kundservice, WMR, Hyper-v, boden, adecco

Om jobbet
Region
Luleå i Norrbottens län
Kontaktpersoner
Sofia Liljebo (Rekryteringsansvarig), 072-208 95 27, sofia.liljebo@adecco.se
Ansökan
Mer info
Kontaktperson Sofia Liljebo
Telefon 072-208 95 27
Område Boden
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.