Skidintresserad student sökes till Storklinten

Skidintresserad student sökes till Storklinten

Gillar du att åka skidor och tycker om att träffa många olika sorters människor? Vill du fylla på studiekassan i kombination med dina studier? Då är rollen som skidinstruktör på Skicamp i Boden något för dig! Urval sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en skidinstruktör till Skicamp i Boden. Du kommer att arbeta under jul, sport och påsklov samt helger, med uppgift att lära barn och ungdomar att åka skidor. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skicamp i Storklinten. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig till slutet av april.

Arbetsuppgifter

Som skidinstruktör kommer du arbeta med att lära barn och ungdomar grunderna i skidåkning. Du kommer bland annat öva på att åka i backe och åka lift. I ditt arbete kommer du vara ute i friska luften och följa dina elever och utvecklingen de gör bara inom några få dagar!

Vi söker dig som är en god skidåkare och som trivs att arbeta med elever. Du måste kunna hantera oförberedda situationer på ett proffsigt sätt och vara beredd på att "vad som helst" kan hända. Som skidlärare måste man vara en positiv och flexibel problemlösare!

Vi söker dig som
  • Är student
  • Är en god skidåkare
Meriterande för rollen är att du erhåller en utbildning som skidinstruktör sen tidigare.

Som person är du social och duktig på att arbeta serviceinriktat. Du trivs att arbeta med människor och har lätt att lära andra. Vidare är du en positiv person med gott tålamod och ett lugn som genomsyrar ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Arbetstider: 09.00-16.00
  • Omfattning: Deltid, Lov och Helger
  • Placering: Storklinten, Boden
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Boden
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.storklinten.se/