Svetserska/Svetsare sökes!

Svetserska/Svetsare sökes!

Om BERGMANS SMIDE


Vår verksamhet grundades 2015 och växte år 2019 till
AB BERGMANS SMIDE där vår huvudinriktning är vårat eget varumärke NTS-KÄLKEN. Vi strävar efter att tillverka kälkar av svenska råvaror, trä och stål så långt det är möjligt.

Detta gör vi dels för att svenskt stål har bland den bästa kvalitén, dels för att vi vill bidra till att förminska utsläppen via långa transporter. All vår produktion och produktutveckling sker i våra fina lokaler mitt i centrala Boden. Svetsning och montering av våra kälkar sker i vår egen verkstad.

Tillsammans har vi har samlat på oss lång erfarenhet av konstruktioner inom stålindustrin, svetsning och produktutveckling. Vi har dessutom ett brinnande intresse för skoterkörning och naturupplevelser.

Resultatet av vår erfarenhet och kompetens samt våra intressen finner ni i NTS-KÄLKEN! Tillsammans med våra samarbetspartners på leverantörs- och försäljningssidan bygger vi vår resa framåt i rasande fart.

Förutom vårt arbete med egen produktion av NTS-KÄLKEN efterfrågas även vår expertis på plats, där vi erbjuder svetsning och reparationsarbeten hos våra kunder inom entreprenad och industribranschen.

Arbetsuppgifter:

Produktionssvetsning i fixturer både enskilt och i arbetslag. (70%)

Materialbearbetning inför svetsning. (5%)

Svetsning ute hos kunder. (25%)

Vi befinner oss nu i en kraftig tillväxtresa och söker dig som vill vara med och bidra och utvecklas tillsammans med oss!Vårt erbjudande

Som svetsare hos oss på BERGMANS SMIDE
blir du en del av ett litet, sammansvetsat team som arbetar, har roligt och växer tillsammans. Vi är ett engagerat gäng som tillsammans skapar en bra arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa, både individuellt och med dina kollegor och du kommer att ges stort utrymme för att ta eget ansvar.

Vi söker dig

Vi vill komplettera vårt team och söker därför dig som har en förmåga att arbeta självständigt och med entusiasm, men ser samtidigt med självklarhet mervärdet i att samarbete med andra.

Du värdesätter och vill vara med och vårda vårt goda arbetsklimat. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till att lära av andras kunskap och erfarenhet, liksom du har en pedagogisk förmåga att lära och förmedla dina kunskaper till dina kollegor i teamet. Du kommer att trivas hos oss om du arbetar efter hållbarhet, design, miljö, och drivs av att skapa mervärde för kunder. Delar du dessutom vårt brinnande intresse för skoterkörning och naturupplevelser tror vi att du har kommit hem. Vi strävar efter att alla medarbetare hos oss ska vara och förbli friska och välmående. Vi ser därför att du har en sund och hälsosam livsstil gällande kost och träning.

Då vi idag består av ett litet team lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

God kommunikation är central i uppdraget. Det är därför ett krav att du talar och skriver flytande svenska, engelska är meriterande.

Körkort krävs då du behöver kunna transportera dig med bil i tjänsten. BE, C samt CE är meriterande.

Du har erfarenhet av:
  • att hantera MIG/MAG med solidtråd, rörtråd är meriterande.
  • att hantera MMA mot svartstål, rostfritt är meriterande.
  • arbete med reparationer och tillverkning i mekanisk verkstad.
  • fältsmide.


Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • att hantera TIG-svetsning i olika material.
  • rörsvetsning, industrirör.
  • skärande bearbetning i olika material.
  • lödning och skärning.
  • arborrning.
  • arbete inom ekonomi, lagerhantering och kundkontakt.


Om du har svetslicenser är det ett plus
men inget krav.

Ansökan

Tycker du att detta känns som en roll du skulle trivas i hoppas vi att du skickar in en ansökan som består av CV och personligt brev till oss.

Sista ansökningsdag är 13 december men urval och intervjuer kommer att ske löpande.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan i förrgår.

Vi ser fram emot att lära känna dig, och hälsa dig välkommen till vårt gäng!

Marcus Bergman, BERGMANS SMIDE
Mer info
Kontaktperson Marcus Bergman
Telefon +46706376423
Email Mejla Marcus Bergman
Område Boden
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (15 dagar kvar)