Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Industrielektriker sökes till Höganäs Borgestad!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren industrielektriker som trivs med variation i arbetet och vill vara med på en spännande resa? Då har Höganäs Borgestad rollen för dig!

Information om uppdraget:

Höganäs Borgestad utvecklar, tillverkar och levererar eldfasta produkter, installationer, högtemperaturlösningar och design för olika industrisegment. Idag är Höganäs Borgestad en ledande leverantör på den eldfasta marknaden i Norden och koncernen har en global närvaro inom ett antal utvalda applikationsområden som t.ex. stål, cement, aluminium, petrokemi, papper och massa m.fl.

Hos oss kommer du att arbeta med både äldre och nyare utrustning, vilket kräver god felsökningsförmåga och en förmåga att dyka ner i dokumentation. Du kommer att vara en del av ett team som består av automationsspecialister, elingenjörer och mekaniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att planera och utföra underhåll, bistå produktionspersonalen och säkerställa att produktionen rullar på som den ska.

Arbetstiderna är förlagda 07.00-15.30 vardagar. Man ingår även i jouren där man var fjärde vecka har beredskap.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd direkt av Höganäs Borgestad.

Detta söker vi:

Som person är du arbetsam och prestigelös. Du ser vikten av att bidra positivt till din omgivning med glad och härlig energi.

Kvalifikationer:
* Minst 2 års erfarenhet av arbete inom yrket.
* Felsökningskunskap på maskin.
* Elbehörighet AL eller möjlighet att ta ut framöver är ett plus.
* God svenska i tal och skrift.

För rätt person erbjuder vi en superspännande möjlighet att vara med på vår resa och utveckla en karriär hos oss. Om du är en problemlösare som trivs med varierande arbetsdagar och vill vara en del av ett kompetent team, ser vi fram emot din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com