Linjeledare till Logent - HelloFresh

Linjeledare till Logent - HelloFresh

Om tjänsten

Vi söker fler linjeledare till Logent Site för HelloFresh i Bjuv. Rollen som linjeledare är operativ där ditt huvudansvar kommer vara att leda den dagligen driften på någon av våra produktionslinor, du säkerställer att den dagliga planeringen fungerar, genom prioriteringar och agerar stöd för teamet. Du gillar att jobba med att leda medarbetare i förändring, få våra medarbetare att känna att de utvecklas men samtidigt jobba med att varje enskild medarbetare är med och bidrar till att nå framgång både på kort och lång sikt.

För att lyckas i rollen som linjeledare ser vi att du har några års erfarenhet av ledarskap gärna från produktion- /tillverkningsindustrin, du har bra egenskaper att leda ett team, med god förmåga att kommunicera och engagera personer runt om dig. Du har en vilja att ta ansvar för beslut och utstrålar trygghet mot teamet samtidig som du är en doer med förmågan att skapa och värna om gott samarbete mellan medarbetare och andra avdelningar på siten, samtidigt som du bygger teamet så att dina medarbetare känner likadant.

Du tillsammans med skiftledare och produktionschef coachar och säkerställer att arbetsmiljö, hygienföreskrifter och andra regelverk följs och att man tillämpar och följer säkra arbetsmetoder. Säkerställer att produktionen drivs enligt uppsatta mål, att satta KPI efterlevs och tar aktiva beslut om personalförändringar under dagen om produktionen kräver detta.

Din profil

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet från tidigare jobb som linjeledare, och att du kan beskriva hur du jobbat som linjeledare tidigare, och gärna hur du ser på ledarskap och dina ambitioner. Du måste ha en avslutad gymnasieutbildning, har du ytterligare utbildning från produktionstekniker, produktion, tillverkning eller det vi bedömer likvärdigt är det mycket meriterande. Du måste kunna svenska flytande i tal och skrift, och vår kund HelloFresh är engelsktalande så behöver du ha mycket bra kunskaper i engelska både i tal och skrift. Du är en van person att jobba i digitala stödsystem, rör dig bekvämt i MSOffice och andra affärsrelaterade stödsystem.

Ansökan

Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan. Har du frågor kring tjänsten, välkommen att mejla ebba.ericsson@logent.se.
Mer info
Kontaktperson Logent
Telefon 0841003161
Område Bjuv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!